Cautare

3572 de rezultate pentru "blanariu costel strada paul gregeanu" (5.45 secunde)
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour. De altfel, regizorul a vorbit despre cum a gasit inspiratie in literatura si despre cum a colaborat cu Cezar Paul-Badescu la adaptarea scenariului.
Este o chestie care nu poate sa nu te bucure, sa auzi o sala intreaga ca iti canta cantecele, atat pe cele vechi, cat si pe cele noi, a declarat Paul Ciuci pentru Agerpres anul trecut.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. ... I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
Era marele eminescolog Paul Miron, pe atunci profesor la Freiburg. ... Discutiile la masa au fost animate, mai ales ca Paul Miron era insotit de noua lui secretara, al naibii de frumoasa. ... Paul Miron m-a calcat atunci pe picior, in semn sa tac, aratind cu privirea persoana din capul mesei.
Ministrul liberal Paul Pacuraru, ultimul venit pe lista celor ce urmeaza a fi audiati de DNA, poate deveni "o piatra tare" pentru institutia condusa de, aparent, blajinul Daniel Morar.
Ca daca o sa iasa cinci milioane de oameni in strada, ce spui: ... Cine iese in strada, domnule presedinte? Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. ... Pe prima strada si a doua a emis autorizatie Craiova, pe strazile din spate, Carcea. ... Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. ... Pe prima strada si a doua a emis autorizatie Craiova, pe strazile din spate, Carcea. ... Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
2) sub forma autoratului, prin participarea la demonstratii de strada neautorizate, de revolta impotriva institutiilor care exercita puterea de stat, in scopul schimbarii ordinii constitutionale si al ingreunarii si impiedicarii exercitarii puterii de stat, fiind pusa in pericol securitatea nationala;
Gheorghe Popescu, primarul din Fantanele) de a pietruit o strada cuprinsa in proiectul SAPARD. I-am spus sa nu o pietruiasca tocmai pe aceea, sa ia o alta strada, dar el a vrut-o pe aceea, pentru ca era la vedere. Acum vrea sa pietruiasca din nou aceeasi strada.
Cred ca nu trebuie explicat prea mult, imaginile din strada se suprapun la perfectie cu definitia rebeliunii. ... Strada, la indemnul instigatorului Iohannis, impiedica exercitiul liber al celor care au castigat un mandat de la popor.
Aici, a stat pentru prima data intr-o locuinta din strada Sperantei. ... De mancat, manca la birtul economat a lui Duro, din Strada Academiei, colt cu strada Doamnei.
"Aroganta puterii scoate oamenii in strada" Jurnalul National: ... "Lumea a iesit in strada pentru ca am luat masuri economice dure". ... Oamenii isi striga nemultumirile in strada, si sunt nenumarate.
Acestea sunt lucrurile fundamentale pe care eu mi le doresc pentru Romania de astazi si de maine, cea din strada si cea de dincolo de strada.
Agentii volanti care incheie polite RCA in strada sustin ca aceasta practica este singura lor sursa de venit si cer autoritatilor sa le elibereze autorizatii pe masute, in schimbul platii unei taxe la bugetul local.
Ancorad - Domarcons - SCT Bucuresti, pentru bulevardul 1 Mai, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada A.I. Cuza, Domarcons - SCT - Ancorad, pentru strada Brestei, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada T.
Ancorad - Domarcons - SCT Bucuresti, pentru bulevardul 1 Mai, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada A.I. Cuza, Domarcons - SCT - Ancorad, pentru strada Brestei, SCT - Domarcons - Ancorad, pentru strada T.
Formularele de cerere si declaratiile pe propria raspundere privind componenta familiei si veniturile acesteia completate de beneficiari se vor depune pana pe 26 septembrie la unul dintre Centrele Sociale Multifunctionale pentru persoane varstnice de pe Strada Nufarului, nr. 47, strada Sf. ... 1, strada Cazaban, nr.
Bugetul - prima masura transparenta pentru strada. ... Reactia oamenilor care au iesit in strada dupa tragedia din clubul Colectiv trebuie sa fie analizata foarte atent.
google-analytics.com